lekker privé met Jenny!

Welkom op mijn Privé Pagina
Ik ben live
Jenny
Bel mijBel mij
[SEO] met mijWebcammen
SMSSMS mij
BeeldbellenBeeldbellen
Live AlertLive Alert
BerichtBericht
JennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJennyJenny
Ik ben Jenny, vrijgezel, blond haar, volslank. Ik ben dol op sex alle standjes lekker buiten, pijpen je geil doorslikken. Rollenspel ben ik ook voor in alles kan en mag. Geen enkel taboe. Dus buurman/buurvrouw, schoonzus/zwager, verpleegster met patiënt of de arts met de patiënt, de huurbaas die geld op komt halen en ik heb het nog steeds niet. Jij gaat maatregelen nemen het is of je zet me op straat of........ Ik ben heel veelzijdig en kan elk gewenst rollenspel spelen met je. Ook stoute jongens kunnen zich melden voor een pak slaag op de blote kont.

Turn-ons: Heerlijk om een man lekker op te geilen en te laten genieten en te zien en horen hoe hij lekker met zijn geile pik aan het spelen is. Elkaar lekker opgeilen met een geil en ondeugend rollenspel waarin alles mogelijk is. Elke fantasie kan bij mij zonder taboe. Dat ik jou lekker laat klaar komen staat als een paal boven water. Wil je dat ik jou schoonzus,buurvrouw,collega,huisarts of ? speel? Kan allemaal. Of wil je een pak slaag op je billen dan kan dat ook.

Turn-offs: Kots sex ik ga absoluut niet kotsen. Onbeschofte bellers die opeens zodra ze klaar gekomen zijn de verbinding verbreken. En of later op de avond weer terug bellen of de volgende dag en dan net doen alsof ze niet meer weten dat hij zelf de verbinding steeds verbreekt.

Leeftijd
40
Cupmaat
C
Sterrenbeeld
Weegschaal
Sexuele voorkeur
Bisexueel
Huidskleur
Blank
Kleur ogen
Bruin
Intiem kapsel
Geschoren
Tattoes
Nee
Piercings
Nee
Sextoys
Nee
Regio
Zuid Holland
xxx Jenny
© PEK BV   Privacybeleid   Cookiebeleid   Gebruikersvoorwaarden
Deze site is eigendom van en wordt onderhouden door PEK bv te Dordrecht